Knogjärnsmugg: Uttryck din Hårda Attityd med Stil"

En knogjärnsmugg säger mer än tusen ord, och det är precis vad du behöver för att visa din stenhårda attityd med stil. Drick ditt kaffe ur en knogjärnsmugg och se hur folk tittar på dig med respekt och beundran.

Produktbeskrivning

Att dricka kaffe är lika naturligt som att andas för en dansker. Vi dricker massor och åter massor av kaffe. Men det är inte bara en vanlig kaffekopp som gör det; det är också hur man gör det. Drick ditt kaffe ur en knogjärnsmugg och se hur folk tittar på dig med respekt och beundran. Du kommer att sticka ut från mängden och visa vem som bestämmer.

Muggen som talar för sig själv

En knogjärnsmugg säger mer än tusen ord, och det är precis vad du behöver för att visa din stenhårda attityd med stil. Muggen har en svart färg på utsidan och insidan, med ett silvrigt knogjärnsformat handtag. Detta handtag ger muggen en unik och tuff look, som inte går att jämföra med någon annan kaffekopp.

Fakta om Knogjärnsmugg:

  • Rymmer 4 dl
  • Mått på muggen: 10,5 cm hög, 8 cm i diameter
  • Mått på handtaget/knogjärnet: 10 x 5 x 1,3 cm
  • Vikt: 330 gram
  • Material: keramik
  • Handdisk
  • Tål ej mikrovågsugn

Försvarar dina småkakor

En av de bästa sakerna med att ha en knogjärnsmugg är att ingen kommer att försöka stjäla dina småkakor. Muggen är så tuff och hård att det skrämmer bort alla tjuvar. Så du kan sitta och njuta av ditt kaffe och dina småkakor utan att oroa dig för att någon ska ta dem från dig.

Svettiga handflator och hårda rackare

Aldrig mer kommer en förbipasserande att tänka "jaha, där sitter han och dricker kaffe" - istället blir det svettiga handflator och tankar på vilken hård rackare som sitter och dricker världens tuffaste kaffe.

119,-