Introduktion till Waboba Surf – Den Magiska Boll som Studsar på Vattenytan!

Sommaren är här och det är dags att ta med sig en ny och spännande leksak till stranden eller poolen – Waboba Surf! Denna magiska boll är unik i sin förmåga att studsa på vattenytan, vilket gör den till en perfekt leksak för vattenaktiviteter.

Så vad är det som gör Waboba Surf så speciell?

Material och Konstruktion

Waboba Surf är tillverkad av en kombination av materialen polyuretan, gummi och lycra. Dessa material ger bollen dess unika egenskaper att studsa på vattenytan. Bollens gelkärna bidrar också till att den studsar snabbt och långt. Måtten på bollen är 5,5 cm i diameter.

Användning och Spel

Waboba Surf är perfekt för vattenlekar och spel. Passa bollen till varandra, låt den studsa på vattenytan och försök fånga den! Dela upp er i två lag och passa bollen mellan varandra inom laget, med minst en studs i vattnet i varje kast. Motståndarlaget ska då flänga runt och försöka bryta passningarna och när de lyckas är det deras tur att passa runt bollen!

Fördelar med Waboba Surf

  • Gör sommarens badturer ännu roligare
  • Perfekt till vattenlek
  • Studsar både långt och högt
  • Osorterade färger, totalt 3 olika färger
  • Gelkärna gör bollen snabb och långt
  • Rengöringsbar
  • Rekommenderas från 6 år
  • Modell: Waboba Surf Ball

Säkerhet och Rengöring

Waboba Surf bör inte användas på land eftersom bollens studsförmåga minskar om den studsas mot marken eller andra hårda ytor. För att rengöra bollen ska den sköljas i kranvatten och låtas torka.

Sammanfattning

Waboba Surf är en helt ny och spännande leksak som gör sommarens badturer ännu roligare. Med dess unika förmåga att studsa på vattenytan är det en perfekt leksak för vattenaktiviteter. Glöm strandtennis och simning, ta med dig Waboba Surf ut i vattnet och kasta!

79,-