Revolutionerande filt 2.0 - Snug Rug Deluxe"

Vi presenterar Snug Rug Deluxe, en filt som är mer än bara ett stycke tyg för att hålla dig varm och mysig. Filten har nämligen inbyggda ärmar, så att du kan göra vad du vill utan att den kasar ner och lämnar dig kall och irriterad.

Mysigt och praktiskt

Filtar är en av de enklaste och smartaste sakerna som finns. Men det är svårt att göra saker som att läsa eller pyssla med sin dator utan att filten hasar ner och du blir kall om axlarna och armarna. Snug Rug Deluxe eliminerar detta problem genom att ha ärmar inbyggda i filten. Detta gör det möjligt för dig att göra vad du vill, samtidigt som du hela tiden har en filt över hela dig.

Fakta om Snug Rug Deluxe

 • Snug Rug Deluxe är en mysig filt med inbyggda ärmar, filt 2.0.
 • Varm och mjuk filt som inte glider ner, perfekt för soffmys.
 • Praktisk ficka för förråd eller en plats att hålla din telefon eller fjärrkontroll.
 • Flera färgalternativ tillgängliga.
 • Mått: cirka 152 x 213 cm.
 • Material: 100 % polyester (fleece).
 • Tvättråd: maskintvätt, 40°C.

Tips och tricks

 • Tvätta filten innan användning för att få den att ludda mindre.
 • Förvarad filten i en plastpåse efter tvätt för att hålla den ren och fräsch.
 • Använd den i din soffa eller säng för extra mysighet och komfort.

  Sammanfattning

  Snug Rug Deluxe är en revolutionerande filt med inbyggda ärmar som gör det möjligt för dig att göra vad du vill utan att filten glider ner. Den är varm, mjuk och har en praktisk ficka. Det finns flera färgalternativ tillgängliga och den är enkel att tvätta. Så nästa gång du vill krypa under en filt och läsa en bok eller använda din dator, tänk på Snug Rug Deluxe som ett praktiskt och mysigt alternativ.

395,-