Ultralätt och superskön hängmatta: Outlust® Superhängmattan

Hängmattan är en av de mest avkopplande och softande sakerna som finns. Men ibland kan det vara svårt att hitta en plats att hänga upp den och det kan också vara besvärligt att bära med sig en stor och tung hängmatta på resande fot. Men nu finns det en lösning på problemet: Outlust® Superhängmattan.

Denna hängmatta är tillverkad i slitstark nylon och är så liten och lätt att du kan förvara den i portföljen, fickan, handväskan eller lunchlådan. Den är enkel att hänga upp och ger dig möjlighet att softa och ta en powernap var som helst, när som helst. Här är några av fakta om Outlust® Superhängmattan:

 • Lätt och kompakt hängmatta att ta med för lata dagar – oavsett var du är!
 • Kan användas både inom- och utomhus
 • Längd: 270 cm
 • Vikt: 280 gram
 • Maxbelastning: 120 kg
 • Material: slitstark nylon, öglor i metall för upphängning
 • Förpackad i praktisk väska med blixtlås och bärhandtag
 • Mått på väskan: 17 x 9 x 7 cm

Outlust® Superhängmattan är inte bara praktisk och lätt att ta med sig på resande fot, den är också mycket skön att ligga i. För extra komfort kan du lägga en filt i hängmattan innan du lägger dig ner.

Vad du behöver veta innan du köper en hängmatta

 • Vikt och maxbelastning är viktiga faktorer att tänka på när du väljer en hängmatta.
 • Materialet hängmattan är tillverkad av är också viktigt, nylon är ett bra val eftersom det är slitstarkt och lätt.
 • Förpackningen hängmattan kommer i är också viktigt eftersom det gör det enklare att ta med sig hängmattan på resande fot.
99,-