Varför ska du välja en orientalisk musmatta?

Egentligen är det så här enkelt: Varför ska du ha något som är fult när du kan ha något som är snyggt? De flesta musmattor är inte ett smack roligare än gamla disktrasor. Ska det verkligen vara så? Ska du behöva röra din hand över en aptråkig datorföretagslogga hela dagarna? Inte nu när dessa vackra musmattor i orientalisk stil med fransar och allt finns till ditt förfogande.

Produktbeskrivning

Genom en kombination av klassiskt vackra mattmönster med en äkta vävd ovansida skänker de dig både skönhet och komfort. Den speciella ytan gör också att din musmatta aldrig blir för varm, för kall eller för kladdig. Din mus kommer att glida som dina tår genom en riktig lyxmatta. Måtten på mattan är cirka 22 x 17 cm, perfekt storlek för att passa ditt skrivbord.

Fakta om Musmatta

  • Låt skrivbordet prydas av en vacker musmatta i orientalisk stil
  • Mattan har vävd ovansida och fransar på kortsidorna
  • Ger datormusen skönt glid – mycket behagligare än en kal skrivbordsskiva
  • Mönster inspirerat av äkta orientaliska mattor

Så, om du vill ha något som är både snyggt och funktionellt på ditt skrivbord, tveka inte att investera i en musmatta i orientalisk stil. Det är en enkel men effektfull förändring som kan göra en stor skillnad i din arbetsmiljö. Du kommer inte att ångra det!"

99,-