Onlinebutiken

För dig som vill hitta presenter/upplevelser till dina vänner och familjer

Kök

Kedjevinställ

Kedjevinstället - En unik och märkvärdig vinställ

Vinställ är ofta ganska tråkiga och enformiga, men det finns faktiskt alternativ som sticker ut från mängden. Kedjevinstället är ett sådant alternativ - det är både unikt och märkvärdigt. Inte nog med att det, som namnet antyder, är en kedja. Det ger också illusionen av att din vinflaska strävar någonstans genom att upphäva den gamla hederliga tyngdlagen när kedjan håller din flaska.

Ditt vin är dyrbart och det är viktigt att visa det upp på ett sätt som gör det rättvisa. Kedjevinstället är ett perfekt val för att visa upp dina vinflaskor på ett unikt och märkvärdigt sätt. Det passar de allra flesta vinflaskor och diametern på hålet där du placerar flaskhalsen är 3,5 cm.

Fakta om Kedjevinställ

  • Visa upp ditt vin i kedjevinstället som är som en optisk illusion!
  • Passar de allra flesta vinflaskor
  • Diametern på hålet där du placerar flaskhalsen är 3,5 cm
  • Mått: 25 x 10 x 10 cm
  • Vikt: 320 gram
  • Material: förkromad järnkedja

Kedjevinstället är en vinställ som verkligen sticker ut från mängden. Den är både unik och märkvärdig och ger illusionen av att din vinflaska strävar någonstans. Det är en vinställ som kommer att få dina vänner och gäster att titta närmare på dina vinflaskor. Kedjevinstället är också en trevlig present till den vinälskande hårdrockaren eller amatörtrollkarlen. Köp din Kedjevinställ idag!

199,-

1 Kommentar

  1. Underbar plats. Massor av nyttiga detaljer här.

Lämna en kommentar