Frozzypack: En revolutionerande matlåda

För alla dina utomhusäventyr - picknick, stranddagar, träning, eller någon annan aktivitet där du vill ha kall mat med dig - så är Frozzypack den ultimata lösningen. Dessa matlådor är designade för att hålla din mat kall i upp till sju timmar efter bara tio timmar i frysen.

Så här fungerar det

Frozzypack matlådor är utformade med en unik kylgelé inbyggd i locket, som är perfekt för att hålla din mat kall under hela dagen. Efter tio timmar i frysen är lådan redo att hålla din mat kall i upp till sju timmar. Detta gör det möjligt för dig att ha fräsch mat med dig var du än går, utan att behöva oroa dig för om den har blivit farlig att äta.

Fördelar med Frozzypack matlådan

 • Håller maten kall i upp till 7 timmar
 • Enkel att använda, bara frysa locket i minst 10 timmar
 • Tål maskindisk och mikrovågsugn (förutom locket)
 • Livsmedelsgodkänd polypropylen, BPA-fri
 • Kylgelé är giftfri och har mycket god kylförmåga

Specifikationer

 • Volym 0,9 liter
 • Längd 19,8 cm, bredd 13,2 cm, höjd 8 cm
 • Vikt 425 gram
 • Tillverkad av livsmedelsgodkänd polypropylen
 • Innehåller inte Bisphenol-A (BPA)
 • Kylgelé är giftfri och har mycket god kylförmåga

Lista på användningsområden

 • Utomhusaktiviteter
 • Stranddagar
 • Träning och idrott
 • Resande
 • Jobbet och kontoret
 • Skola och universitet
 • Camping och vandring

Så vänta inte längre, gör dina utomhusäventyr ännu bättre med Frozzypack matlådan. Den är enkel att använda och håller din mat fräsch och kall under hela dagen. Investera i din egen Frozzypack matlåda idag och upplev skillnaden själv!

159,-