Volkswagen Campingtält: Känn Festivalfeelingen på Campingen

Är du en Volkswagen-fan och älskar att campa? Nu kan du göra båda samtidigt med Volkswagen Campingtält - en officiellt licensierad produkt från Volkswagen. Tältet är designat efter den klassiska folkabussen Bulli T2 och är garanterat det snyggaste och roligaste tältet på campingen.

Produktbeskrivning

Volkswagen Campingtält är mer än bara ett tält, det är en upplevelse. Med dess unika design som föreställer en folkabuss Bulli T2 kommer det att göra succé på festivaler eller på vilken camping som helst. Tältet rymmer tre normalstora liggande personer och är uppdelat i ett förtält och en sovavdelning. Innertältet är ventilerat för att låta luften cirkulera och yttertältet tål en vattenpelare på 2000 mm.

Funktioner

Volkswagen Campingtält är utrustat med en rad funktioner för att göra din campingupplevelse så bekväm och säker som möjligt. Innertältet har myggnät i dörren för att hålla kryp och insekter ute. Tältet har också stormlinor för att hålla det stadigt när det blåser. Tältet är lätt att sätta upp och vikten är ca 4,5 kg.

Specifikationer

 • Yttermått: 380 cm (L) x 200 cm (D) x 145 cm (H)
 • Förtältet mäter 170 x 200 cm, och sovdelen 210 x 200 cm
 • Storlek i förvaringspåse: 16 x 16 x 65 cm
 • Material: polyester (tältduk), polyeten (markduk), glasfiber (tältpinnar) och polypropen (rep)
 • Vikt: ca 4,5 kg

Förpackningen innehåller

 • Yttertält
 • Innertält
 • Tältpinnar
 • Rep
 • Förvaringspåse
 • Instruktioner (engelska)

Sammantaget är Volkswagen Campingtält den ultimata kombinationen av stil och funktion. Känn festivalfeelingen på campingen och köp ditt Volkswagen Campingtält idag!

1799,-