Magnogrip: Den praktiska lösningen för hemmafixare och hantverkare"

Att hålla reda på små verktyg som spikar och skruvar kan vara ett stort problem för hemmafixare och hantverkare. Men nu finns det en enkel lösning: Magnogrip, ett magnetiskt armband som håller ordning på dina verktyg.

Produktbeskrivning

Magnogrip är ett armband som är gjort i kraftigt canvastyg och med en kraftig magnet. Det är enkelt att fästa verktyg som spikar och muttrar på armbandet, så att de alltid är lätta att hitta och ta till. Armbandet mäter 35,5 x 9 cm och klarar av att hålla verktyg med en omkrets på upp till 30 cm.

Fördelar med Magnogrip

  • Praktisk: Håller verktygen lätta att hitta och ta till, så att du slipper leta efter dem.
  • Säkert: Förhindrar att verktygen tappas eller trillar ner från stegen.
  • Beqonvenient: Du har alltid verktygen inom räckhåll, vilket gör det enklare att jobba.

Sammantaget är Magnogrip en praktisk lösning för hemmafixare och hantverkare som vill hålla ordning på sina verktyg. Det är enkelt att använda och håller verktygen säkra och lätta att hitta. Så om du vill göra ditt arbete enklare och mer bekvämt, är Magnogrip det perfekta valet.

179,-