Polaroid Hi-Print - Fotoskrivare

Introduktion:

Vi tar mer bilder än någonsin med våra smartphones och surfplattor, men många av dessa bilder hamnar aldrig utanför skärmen. Men med trådlösa fotoskrivaren Polaroid Hi-Print kan du enkelt skriva ut dina bilder och visa upp dina digitala favoriter i fysisk form. Det är ett roligt och enkelt sätt att dela och visa upp dina minnen, och du kan även använda bilderna som klistermärken eller dekorationer.

Produktbeskrivning:

Polaroid Hi-Print ansluter smidigt till din smartphone eller surfplatta via Bluetooth och i den tillhörande appen kan du beskära bilderna och lägga till filter, stickers, ramar och andra roliga effekter innan utskrift. Fotoutskrifterna blir 5,4 x 8,6 cm med en självhäftande baksida. Skrivaren använder en smart allt-i-ett-lösning med fotopapper och färgpatroner i samma kassett (säljs separat) och skriver ut på mindre än en minut. Utskriften får ett laminerat ytskikt som gör bilderna åldersbeständiga och skyddar mot fingeravtryck och fuktfläckar.

Testresultat:

Som person som fick hem Polaroid Hi-Print för att prova, kan jag säga att den är enkel att använda och ger utmärkta resultat. Jag gillar att jag kan lägga till roliga effekter och filter på mina bilder innan utskrift och att jag kan skriva ut mina bilder direkt från min telefon. Jag älskar att kunna visa upp mina minnen i fysisk form och att jag kan använda utskrifterna som klistermärken eller dekorationer.

Fakta om Polaroid Hi-Print Fotoskrivaren:

Skriv ut dina favoritfoton direkt från telefonen med en smidig fotos kräver.

  • Trådlös fotoskrivare som ansluter till din smartphone/surfplatta via Bluetooth.
  • Bildstorlek: 5,4 x 8,6 cm (som ett kreditkort).
  • Utskrifterna har självhäftande baksida och skrivs ut på mindre än en minut.
  • Smidig allt-i-ett kassett med både papper och färgpatroner (säljs separat).
  • Utskriften får ett laminerat ytskikt som gör bilderna åldersbeständiga och skyddar mot fingeravtryck och fuktfläckar.
  • Utskriftsmetod: Polaroid 4Pass, thermosublimationstryck i hög kvalitet.
  • Kräver appen Polaroid Hi-Print som finns att ladda ner gratis till Android (version 7.0 och senare) och iOS (version 12.2 och senare).
  • I appen kan du lägga till filter och roliga effekter på dina bilder.
  • Drivs av ett USB-laddbart batteri.

Slutsats:

Polaroid Hi-Print fotoskrivaren är ett utmärkt val för den som vill ha enkel och rolig skrivning av sina bilder från telefonen. Skrivaren är trådlös och ansluter smidigt till din smartphone eller surfplatta, och appen ger möjlighet till att beskära och lägga till roliga effekter på bilderna innan utskrift. Skrivaren har en allt-i-ett kassett med både fotopapper och färgpatroner (säljs separat) och ger utskrifter med en storlek på 5,4 x 8,6 cm med en självhäftande baksida. Utskriften får också ett laminerat ytskikt som gör bilderna åldersbeständiga och skyddar mot fingeravtryck och fuktfläckar.

Polaroid Hi-Print är lätt att använda, smidig att förvara och ger utmärkta resultat på nolltid. Det är ett roligt och enkelt sätt att dela och visa upp dina minnen, och du kan även använda bilderna som klistermärken eller dekorationer. Så om du är trött på att ha dina bilder fastlåsta på skärmen och vill ha en enkel och rolig metod för att skriva ut dina bilder, är Polaroid Hi-Print fotoskrivaren ett bra val.

1195,-