KitchPro® Sorbetmaskin - Gör din egen härliga sorbet med naturliga ingredienser

Vad är KitchPro® Sorbetmaskin?

KitchPro® Sorbetmaskin är en enkel och praktisk maskin som gör det möjligt för dig att göra din egen sorbet med dina favoritbär och frukter. Maskinen gör sorbeten snabbt och enkelt, och ger dig möjlighet att skapa dina egna unika smakkombinationer med choklad, nötter, mynta och mer.

Varför ska man använda KitchPro® Sorbetmaskin?

Sorbet är en kall, nyttig och söt dessert som är perfekt för de som inte tål mjölk eller för dem som älskar friska smaker. Genom att använda KitchPro® Sorbetmaskin kan du skapa din egen sorbet med dina favoritbär och frukter, och experimentera med olika smakkombinationer för att skapa en unik och mättande dessert.

Hur använder man KitchPro® Sorbetmaskin?

KitchPro® Sorbetmaskin är enkel att montera och hantera. Frukt och bär måste vara frusna för att kunna göras till sorbet, så se till att frysa bären och frukterna innan du använder maskinen. Därefter kan du enkelt stoppa in ingredienserna i maskinen och vänta på att sorbeten ska bli klar. Instruktioner och recept medföljer i instruktionsboken som följer med i förpackningen, så du kan få inspiration och tips på hur du ska göra den perfekta sorbeten.

Fakta om KitchPro® Sorbetmaskin

  • Gör snabbt och lätt sorbet med naturliga ingredienser

  • Enkel att montera och hantera

  • Recept på enkel och härlig sorbet medföljer i instruktionsboken

  • Frukter och bär måste vara frusna för att kunna göras till sorbet

  • Tillsätt egna smakkombinationer med choklad, nötter, mynta etc.

  • Kopplas till vanligt hushållsuttag

  • Storlek: 22 x 18 x 15 cm

  • Vikt: 1,5 kg

  • Handdisk

  • Innehåll i förpackningen

KitchPro® Sorbetmaskin (6 delar) och instruktionsbok med recept.

Sammantaget är KitchPro® Sorbetmaskin ett bra val för alla som älskar sorbet, och vill ha enkelhet och frihet att skapa sina egna smakkombinationer med naturliga ingredienser. Det är enkel att använda, och ger möjlighet till en god on hälsosam dessert på ett enkelt sätt. Maskinen är lätt att rengöra och kompakt i storlek, så den tar inte upp för mycket plats i köket. Med KitchPro® Sorbetmaskin kan du skapa dina egna unika sorbetrecept och njuta av en mängd olika smaker, och det är en perfekt present för de som älskar att experimentera med matlagning och nya smaker.

599,-