Popcorn Microskål: Enkel och Nyttig Poppning i Micron

Introduktion: Varför välja kastrullpoppade popcorn framför micropåsar

Popcorn är inte bara en rolig och god snack, det är också fyllt med nyttiga ingredienser. Forskning visar att popcorn innehåller fullkorn och antioxidanten polyfenoler, som båda är bra för hälsan. Men för att få ut det mesta av popcornens nyttigheter, är det bäst att välja kastrullpoppade popcorn över micropåsar. Dessa påsar innehåller ofta mycket salt och fett, som kan minska popcornets hälsofördelar.

Produktbeskrivning: Hur Popcorn Microskålen gör poppningen enkel och nyttig

Popcorn Microskål är en innovativ lösning för att göra kastrullpoppade popcorn i micron. Skålen är tillverkad av 100% platina silikon, BPA-fri och mäter ca 12 cm hög och 20 cm i diameter. Skålen har en volym på 2,5 liter och kan vikas ihop och blir då endast 6 cm hög.

Att använda Popcorn Microskål är enkelt. Mät upp majskärnor med medföljande kopp och häll i skålen. Sätt sedan på locket och skjut in skålen i micron. På lika lång tid som en micropåse (3-4 min beroende på micro) får du ut perfekt spröda och goda popcorn. Bästa av allt, Popcorn Microskål behöver ingen olja.

Testresultat: Min personliga erfarenhet av att använda Popcorn Microskålen

Som person som fick hem Popcorn Microskål för att prova, kan jag säga att den är enkel att använda och ger utmärkt resultat. Jag har börjat äta mindre middag för att orka äta mer popcorn efteråt och äter popcornen med en sked för att kunna äta så mycket som möjligt.

Fakta om Popcorn Microskål: Enkel och Nyttig Poppning i Micron

Skålen låter dig göra kastrullpoppade popcorn i micron, supersnabbt.
Popcorn Microskål behöver ingen olja.
Smidig att förvara, kan vikas ihop och blir då enbart 6 cm hög.

  • Material: 100% platina silikon, BPA-fri.
  • Mått: ca 12 cm hög, 20 cm i diameter.
  • Volym: 2,5 liter.
  • Enkel att rengöra: kan diskas i diskmaskin.
  • Orginalet av Lékué.
  • Modell: Lékué Popcorn Maker.

    Slutsats:

    Popcorn Microskål är ett utmärkt val för den som vill ha enkel och nyttig poppning av popcorn i micron. Skålen är tillverkad av högkvalitativt material, BPA-fri och enkel att rengöra. Den är också smidig att förvara och ger utmärkta resultat på lika lång tid som en micropåse. Så om du är trött på att slåss med kastrullpoppning och vill ha en enkel och nyttig metod för att göra popcorn, är Popcorn Microskål ett bra val.

249,-