Finsmakarnas belgiska praliner - en uppskattad gåva för alla tillfällen

Vad är Finsmakarnas belgiska praliner?

Finsmakarnas belgiska praliner är en samling av 24 stycken lyxiga praliner tillverkade av högkvalitativa ingredienser och med smakfulla smaker. Dessa praliner inkluderar en mängd olika smaker såsom ljus choklad med citrontryffel, mörk choklad med marsipan & hallon, ljus choklad med nougat, vit choklad med hasselnötsfyllning, Gijanduja nougat och mörk choklad med smörkola.

Varför ska man beställa Finsmakarnas belgiska praliner?

Finsmakarnas belgiska praliner är en perfekt gåva för alla tillfällen. Dessa praliner är gjorda av högkvalitativa ingredienser och erbjuder en mängd olika smaker för att tillfredsställa alla smaklökar. Dessutom är pralinerna palmoljefria och en uppskattad gåva för nära och kära.

Ingredienser och allergen information

Finsmakarnas belgiska praliner innehåller ingredienser som socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, skummat kakaopulver, hasselnötter, mandel, sojamjöl, vegetabilisk olja, emulgeringsmedel, smör, hallon, vatten, glukossirap, helmjölk, salt, smakämne och färgämne. De är gjorda utan palmolja och kan innehålla spår av andra nötter och vete. Det är viktigt att notera att de innehåller hasselnötter, cashewnötter och mjölk, så personer med allergier mot dessa ingredienser bör vara försiktiga.

Hur beställer man Finsmakarnas belgiska praliner?

Finsmakarnas belgiska praliner finns tillgängliga för beställning online eller i utvalda butiker. Det är enkelt att beställa och de levereras i en vacker ask som gör det till en elegant gåva.

Sammanfattning

Finsmakarnas belgiska praliner är en samling av 24 stycken lyxiga praliner med smakfulla smaker. Dessa praliner är en perfekt gåva för alla tillfällen och gjorda av högkvalitativa ingredienser. Dessa praliner är palmoljefria och innehåller ingredienser som hasselnötter, cashewnötter och mjölk, så personer med allergier bör vara försiktiga. De kan beställas enkelt online eller i utvalda butiker och levereras i en vacker ask.

Smakerna:

Finsmakarnas belgiska praliner erbjuder en mängd olika smaker för att tillfredsställa alla smaklökar. Ljus choklad med citrontryffel ger en frisk och syrlig smak med en touch av sötma. Mörk choklad med marsipan & hallon ger en komplex smak med en kombination av söt marsipan och syrlig hallon. Ljus choklad med nougat ger en mjuk och krämig smak med en touch av sötma. Vit choklad med hasselnötsfyllning ger en krämig smak med en krispig touch av hasselnötter. Gijanduja nougat ger en söt och krämig smak med en touch av choklad och hasselnötter. Mörk choklad med smörkola ger en krämig och mjuk smak med en touch av smörkola.

Presentasken:

Finsmakarnas belgiska praliner levereras i en vacker ask

349,-