Gokart är en sport som lockar många, från professionella racers till föräldrar som vill ha en rolig dag med sina barn. Gokart är en sport där du kan känna dig som en riktig F1-stjärna och ha en fartfylld och rolig tävling med dina vänner. Men vad är det egentligen som gör Gokart så kul och tillgängligt för alla åldrar?

En sport för alla

Gokart är en sport som är lätt att lära sig och som passar alla åldrar. Du behöver inte vara en professionell racer för att ha kul på en Gokart-bana. Även om det finns vissa krav som ålder och höjd för att köra Gokart, så är det många olika typer av kartor tillgängliga för olika åldersgrupper och nivåer av erfarenhet. Gokart är en sport som är lätt att lära sig och som passar alla åldrar, även om barn under 9 år inte får köra.

Var och när?

Gokart-upplevelsen är tillgänglig i Stockholm, Malmö, och Uppsala året runt. Varaktigheten för upplevelsen är cirka 20 minuter. Det är lätt att hitta en Gokart-bana nära dig och bokningen är enkel.

Vad du kommer att göra

Du kommer att sätta dig bakom ratten och känna dig som en riktig racingstjärna för en stund där allt handlar om ha roligt och att ha det med fart. Tekniken känner du snabbt in under första varvet och om fartlekarna får dig att känna dig tävlingssugen kan du passa på att utmana kompisarna för att se vem som får bäst resultat. Gruppen går tillsammans igenom säkerheten och körtekniken på racerbanan. Sedan byter ni om till våra hjälmar och overaller. Vi har även tre typer av kartar med whiplashskydd för ett extra säkert nöje.

Lista:

  • Stockholm: 3 x 7 min körning.
  • Malmö: 2 x 10 min körning.
  • Uppsala: 2 x 16 varv.
    I Stockholm kan barn som är 9 år och 135 cm långa köra barnkart. Från 15 år kan man köra vuxenkart.
Från 264,-