Ferrero Collection: En exklusiv samling av Ferreros mest unika praliner

Ferrero Collection är en säsongsprodukt som innehåller ett urval av de mest unika Ferrero-pralinerna, inklusive Ferrero Rocher, Ferrero Rondnoir och Raffaello. Dessa praliner erbjuder en oemotståndlig upplevelse för alla sinnen och är den perfekta gåvan till dina nära och kära.

Ferrero Rocher: En kombination av krämig mjölkchoklad, hasselnötter och krispigt kex

Ferrero Rocher är en mjuk och krämig pralin som kombinerar mjölkchoklad med hela hasselnötter och ett lätt, krispigt kex. Denna kombination gör att varje bit blir en unik smakupplevelse.

Ferrero Rondnoir: En sinnenas resa genom mild krämighet och chokladtäckt hasselnöt

Ferrero Rondnoir är den nya mörka pralinen från Ferrero som tar dig på en sinnenas resa genom krispigt kex och mild krämighet till en kärna av chokladtäckt hasselnöt. Denna pralin är en smaksensation för alla som gillar mörk choklad.

Raffaello: En sötmandel omgiven av härlig kokoskräm och kokosflingor

Raffaello är en ny pralin som består av en sötmandel omgiven av härlig kokoskräm och ett tunt kexlager. Denna underbara pralin är täckt av läckra kokosflingor, som gör den till en lätt och utsökt njutning.

Så här sammanfattas Ferrero Collection:

  • En exklusiv samling av Ferreros mest unika praliner
  • Ferrero Rocher: en kombination av mjölkchoklad, hasselnötter och krispigt kex
  • Ferrero Rondnoir: en sinnenas resa genom mild krämighet och chokladtäckt hasselnöt
  • Raffaello: en sötmandel omgiven av härlig kokoskräm och kokosflingor

Ferrero Collection är ett nöje för alla sinnen och är en riktig treat för alla chokladälskare. Det är den perfekta gåvan till de du bryr dig om och en säker vinnare vid alla tillfällen.

169,-