Välj mellan Ferrari och Lamborghini

Du har möjligheten att sätta dig i ett av världens mest exklusiva och lyxiga bilar och uppleva den ultimata adrenalinkicken. Sätt dig ner i det bekväma skinnsätet, känn accelerationen och hör det mäktiga ljudet från motorn.

Upplev Jetset-livet för en stund

Känn ljuv musik i öronen när motorn startas på en Lamborghini eller Ferrari. Upplev känslan av lyx och prestation när du åker i en av världens snabbaste, snyggaste och mest legendariska supersportbilar. Åkturen sker företrädesvis på slingriga landsvägar och ger dig chansen att uppleva det jetset-livet.

Tillgängliga orter och Datum

Åk med i en supersportbil på utvalda datum i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping. I Stockholm är upplevelsen bokningsbar 2-4 dagar per månad, främst helger men även vissa vardagar. På övriga orter är det mindre frekvent. Observera att bilarna turnerar runt de olika orterna och att tillgängligheten varierar beroende på efterfrågan. Minst 2-4 tillfällen per säsong per ort.

Viktig information

Bilarna som är tillgängliga för upplevelsen är en Ferrari 430, 458 eller en Lamborghini Gallardo LP560-4. Upplevelsen är väderberoende och kan bli inställd vid kort varsel. Leverantören står inte för några kostnader vid inställd körning som ligger utanför leverantörens kontroll (t.ex. väder eller bilfel). Varaktigheten för upplevelsen är totalt 15 minuter varav cirka 10 minuter är medåkning.

Åkturen är för en person endast.

Upplev Supersportbilens Kraft på Nära Håll

  • Välj mellan Lamborghini och Ferrari
  • Upplev Jetset-livet för en stund
  • Bokningsbar på utvalda datum i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping
  • Upplev bilens kraft och acceleration
  • En minnesvärd upplevelse för livstiden.
745,-