Förstå Hemligheten Bakom Matchningen

När det gäller att välja rätt vin till middagen kan det vara en utmaning för många. Men när du först provat ett vin som harmoniserats perfekt med matens ingredienser, uppskattar du sannerligen fördelarna med att kombinera vin och mat på rätt sätt. Genom att delta i en vinprovning tillsammans med mat, kan du lära dig hemligheten bakom matchningen.

Drick Vin Och Lär Dig Samtidigt

Du kommer att få möjligheten att prova 4-5 olika kvalitetsviner som matchas med antingen fem matprover eller en utsökt lättare varmrätt. Medan du njuter av smakerna, kommer du att lära dig om hur matens olika ingredienser påverkar vinets nyanser, och vice versa. Du kommer också att lära dig hur du harmoniserar vinet med sötman, syran, beskan, sältan och kryddan i maten.

Utvecklas som Vinkännare

Denna provning är rik på både smak och kunskap, och är en unik möjlighet för dig att utvecklas som vinkännare. Du kommer att lära dig att kombinera mat och vin på bästa sätt, vilket garanterat kommer att förhöja din matupplevelse i framtiden.

Tillgängligt i Flera Städer

Vinprovningen tillsammans med mat är tillgängligt i flera svenska städer, inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping och Jönköping. Varaktigheten är ungefär 1-3 timmar och upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Viktig Information

Nedan listar vi viktig information som du bör veta innan du bokar din vinprovning.

  • Antal deltagare: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
  • Ålder: Från 20 år
  • Tillgänglighet: Utvalda datum året om
  • Varaktighet: Ca 1-3 timmar
  • I Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping och Jönköping serveras 5 olika kalla smakkombinationer.
  • De finns tillgängliga i dessa städer, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping
595,-