Unik Helikoptertur över Sveriges Vackraste Städer

Om du har drömt om en minnesvärd upplevelse i en helikopter, har du nu möjligheten att uppleva den ultimata sightseeingen över några av Sveriges mest vackra städer. Följ med på en 15-20 minuters guidad tur med en certifierad och erfaren pilot och upplev fantastiska vyer från ovan.

Städer att Uppleva från Ovan

Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Östersund, Norrtälje är bara några av de utvalda städerna du kan välja mellan. Du får möjlighet att dela den unika upplevelsen med en grupp på tre eller fyra personer.

En oförglömlig Upplevelse

Helikopterturen börjar redan innan du lämnar flygplatsen. Du kommer att uppleva helikopterns unika egenskaper, såsom att hovra och förflytta sig i olika riktningar. Sedan får du se spektakulära vyer över staden från ovan.

Städernas Val

När du väljer att flyga över Göteborg, tar piloten hänsyn till vädret och det kan hända att du inte alltid får se staden från ovan. I stället får du se Skärgårdens vackra natur. Turerna erbjuds främst på helgerna från april till september, och under högsäsongen finns möjlighet att flyga även på vardagar.

Turerna avgår från Höganäs flygfält i Helsingborg och från Vellinge i Malmö, på utvalda datum. Helikoptern rymmer tre personer och om du bokar enbart två platser, finns det en risk att du blir delad på två olika turer. Vi rekommenderar att du bokar tre platser för att säkerställa att du får flyga tillsammans med dina reskamrater.

Du kan välja att flyga från antingen Bromma flygplats eller Norrtälje i Stockholm. Helikoptern måste ha fyra passagerare för att kunna lyfta. Om den inte är fullsatt, kan det bli aktuellt med ombokning.

Säkerhet och Certifiering

Säkerhet är högsta prioritet när det kommer till helikopterturer. Piloter är certifierade och har lång erfarenhet av att flyga helikopter. Helikoptern är regelbundet underhållen och granskad för att garantera säker flygning.

Boka Din Unika Helikoptertur idag

Om du är redo att uppleva Sveriges vackraste städer från ovan är det dags att boka din helikoptertur. Välj stad och datum och var förberedd på en oförglömlig upplevelse. En helikoptertur är en unik present till en vän eller familjemedlem eller en minnesvärd upplevelse för dig själv.

Så vänta inte längre, boka din helikoptertur idag och upplev Sveriges vackra städer från ovan!

1199,-