Ost- och Vinprovning – en Kulinarisk Upplevelse

Förbättra dina Kunskaper om Ost och Vin
Ost- och vinprovning är en unik möjlighet att öka dina kunskaper om viner och ostar, samtidigt som du får njuta av en härlig kulinarisk upplevelse. Genom en föreläsning och smakprovning, ledd av en erfaren sommelier, kommer du att lära dig om det bästa sättet att parera vin och ost. Provningen är en chans att slå hål på myterna och få en mer detaljerad förståelse för den komplexa interaktionen mellan smaken, doften och aromerna i både ost och vin.

Kombinera Kulinariska Njutningar

Ost- och vinprovningen erbjuder möjligheten att kombinera två kulinariska njutningar, nämligen ost och vin. Du kommer att få prova typiska ostviner tillsammans med andra viner, för att få en bättre förståelse för vad som passar bäst till ostbrickan. Upplevelsen är en kulinarisk resa där du får lära dig om ostens historia och utveckling, samt vinernas egenskaper och smaker.

Viktig Information för Deltagare

Ost- och vinprovningen är en upplevelse för en person, men den utförs tillsammans med andra i grupp. Minsta ålder för deltagande är 20 år. Provningen tar cirka en timme att genomföra och är tillgänglig året om. Det är viktigt att inte dricka alkohol före provningen och att undvika parfym och andra starka dofter.

Lämplig som Present

Ost- och vinprovningen är en perfekt present till någon som älskar mat och dryck. Det passar som en present till honom, henne, syster, pojkvän, vän, lärare och pedagoger, samt som en födelsedagspresent, bröllopspresent, alla hjärtans dag-present, romantisk present, och som en present för olika åldersjubileum, såsom 30-års, 40-års, 50-års, 60-års, 70-års och 80-års present. Provningen är också en utmärkt present för att fira tennbröllop (10 år) eller som en höstupplevelse.

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Gävle, Bromma, Karlstad, Växjö är några av de orter där du kan uppleva en unik ost- och vinprovning. Upplevelsen tar dig på en kulinarisk resa genom en föreläsning fylld med kunskap, bilder och smaker. En erfaren sommelier kommer att välkomna dig till en kväll fylld med lärdom, njutning och enastående upplevelser.

595,-