Smycken och rosor – en klassisk kombination

Smycken och rosor har länge varit en känd kombination, och med rätt presenter kan man faktiskt döda två flugor med en smäll. Ge bort ett smycke i en vacker smyckesask prydd med en evighetsros så har du en perfekt present till Alla hjärtans dag – det mest romantiska beviset på en varaktig kärlek.

Smyckesask med evighetsros – en presentask och förvaringsask

När det gäller att uppvakta någon på riktigt, så gäller det att inte bara satsa på smycket i sig, utan också på presenterasken. Smyckesasken med en konserverad ros på toppen fungerar inte bara som presentask när du ger bort ett smycke, utan också som en förvaringsask för ditt favoritsmycke.

Romantiska presenter till Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är dagen då man förväntas vara extra romantisk, men för att det verkligen ska smälla av så behöver du lite extra hjälp. Placera det perfekta smycket i den utdragbara lådan, och se din älskling förvandlas till emojin med hjärtögon när asken öppnas. Den evighetsros som pryder askens ovansida vissnar aldrig, precis som er kärlek till varann, och det är en present som garanterat får självaste Amor att skjuta pilar hejvilt.

Fakta om smyckesasken med evighetsros

Smyckesasken med evighetsros är en vacker presenterask som bokstavligt talat slår två flugor i en smäll. Ge bort ett smycke i den, och du har en Alla hjärtans dag-present i en liten ask. Askens mått är cirka 9,5 x 9 x 10,8 cm och väger cirka 230 gram. Materialet är ask av kartong och den konserverade rosen på ovansidan.

199,-