Rage Rooms - Ett nytt sätt att lindra stress och frustration

Har du någonsin känt dig så arg att du bara vill slå sönder något? Det är en vanlig känsla när vi känner oss överväldigade av stress och frustration. Men vad om jag sa att det finns ett sätt att släppa ut all den här ilskan på ett kontrollerat sätt? Det är precis vad Rage Rooms, eller Wrecking Rooms, Anger Rooms och Smash Rooms, erbjuder.

Vad är Rage Rooms?

Rage Room-konceptet kommer ursprungligen från Japan och har nu spridit sig över hela världen, inklusive till Stockholm, där det finns ett Rage Room som är det första i staden. Det är en plats där du kan slå sönder saker med särskilda redskap, som baseballträ, slägga, hammare, golfklubba och svärd. Innan du går in i rummet väljer du också musik som spelas under din 8-minuters session.

Så här fungerar det

Efter en säkerhetsgenomgång och att du har fått på dig skyddsutrustningen, går du in i rummet och släpper loss. Det kan vara allt från porslin, glas, kontorsutrustning, möbler och vitvaror som finns i rummet, och du kan slå sönder allt som du vill på dessa 8 minuter. Känslan att slå sönder föremålen är däremot lika skön varje gång. Det är en galen, men också rolig upplevelse som ger dig möjlighet att lindra stress och frustration genom att slå sönder saker.

Viktigt att veta innan du bokar

Det finns några saker som är viktiga att känna till innan du bokar din session i ett Rage Room. För det första finns det en åldersgräns på 18 år. Om du är mellan 16-18 år kan du delta i sällskap med en vuxen. För det andra bör du bära vanliga kläder och täckta skor med tjock sula. Träningskläder fungerar utmärkt då det kan vara en fysiskt ansträngande upplevelse. All skyddsutrustning tillhandahålls på plats.

Från 395 kr,-