Få chansen att pressa gränserna och upplev adrenalinkicken av att köra världens snabbaste muskelbil, Dodge Challenger Redeye/Demon. Denna exklusiva möjlighet erbjuds på flera platser runt om i landet och grannländerna.

Styra 800 hästkrafter av ren kraft: En muskelbil utöver det vanliga

 • Imponerande Prestanda: Styr detta vrålåk med över 800 hästkrafter och en toppfart på hela 340 km/h.
 • Snabb Acceleration: Upplev adrenalinet när du accelererar från 0 till 100 km/h på otroliga 2,7 sekunder.
 • Säkerhetsfokus: En erfaren instruktör följer med på resan för att säkerställa en trygg och säker körupplevelse.

Praktisk information för din upplevelse:

 • En person upplevelse: Trots den makalösa kraften är denna unika upplevelse avsedd för en ensam deltagare.
 • Ålderskrav: För att delta måste du vara minst 18 år gammal och redo att uppleva spänningen.
 • Säsongsbunden tillgänglighet: Upplevelsen är tillgänglig från maj till oktober för att ge bästa möjliga väderförhållanden.
 • Varaktighet och distans: Njut av 40 km körning som sträcker sig över 40-45 minuter, vilket ger tillräckligt med tid att njuta av accelerationen och hastigheten.

  In i hjärtat av muskelbilens kraft:

  När du tar plats i den svarta Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye kommer du inte bara att köra en bil - du kommer att uppleva en kraftfull maskin med en 6.2 liters V8-motor som genererar nästan 800 hästkrafter och nästan 1000 newtonmeter. Den här muskelbilen är en av de mest kraftfulla serieproducerade fordonen i världen och är dessutom unik med sitt widebody kit och Demon-motor under huven.

  Upplevelsen: Från genomgång till gaspedalen i botten:

 • Säkerhetsgenomgång: Innan äventyret börjar får du en noggrann genomgång av säkerhetsaspekter och allt praktiskt som krävs för att hantera världens snabbaste muskelbil.
 • Kliv In Bakom Ratten: Efter säkerhetsförberedelserna sätter du dig bakom ratten, spänner fast säkerhetsbältet och får klartecken från instruktören i passagerarsätet.
 • Accelerera på Utvalda Slingor: Körningen tar dig genom utvalda slingor där du har möjlighet att uppleva höga hastigheter och full kraft.

  Detaljer om dodge challenger redeye/demon:

 • Begränsad upplaga: Denna sällsynta muskelbil finns bara i en begränsad upplaga, och endast några få exemplar finns i Sverige.
 • Nycklar och kraft: Bilens unika egenskaper inkluderar två nycklar - en svart för 500 hästkrafter och en röd som släpper loss alla 800 hästkrafterna. Det är den röda nyckeln du kommer att använda för ditt äventyr.

  Välj din väg: allmänna vägar eller flygfälts-speedtest:

  Denna unika upplevelse ger dig möjlighet att köra på allmänna vägar och uppleva stadens pulserande atmosfär. Om du föredrar att trycka gasen i botten på ett flygfält, välj då Speedtest med Hellcat Redeye.

  Viktig information för ditt äventyr:

  Nykterhet och körkort krävs: För att delta i denna adrenalinfyllda upplevelse måste du vara nykter och ha ett giltigt körkort. Säkerheten är alltid högsta prioritet.

749,-