Dyk in i en värld av överraskningar där du antingen möter majestätiska dinosaurier eller löser gåtor i de mystiska underjordiska tunnlarna. Upplev nästa generations virtuella verklighet som tar dig till platser du aldrig trodde var möjliga.

Det ultimata VR-äventyret

Välj mellan två unika och spännande upplevelser som tar dig på en resa genom tid och rum. Den 150 kvadratmeter stora arenan kompletterar den virtuella världen och skapar en imponerande miljö för ditt äventyr.

Förbättra din upplevelse med exklusiv arena och interaktion

Upptäck fördelarna med platsbaserad virtuell verklighet (LBVR), där spelupplevelsen samspelar med den fysiska arenan. Rör dig fritt på den stora arenan och låt dina sinnen absorbera 4D-elementen som tar din upplevelse till en ny nivå.

Bra att veta:

 • Antal Deltagare: Upplevelsen är individuell, men vi rekommenderar grupper på upp till fyra personer.
 • Ålder: Från 7 år och uppåt.
 • Tillgänglighet: Anläggningen är öppen året runt, alla dagar i veckan.
 • Varaktighet: Speltiden är 30 minuter, men hela upplevelsen tar cirka 40 minuter.

Skapa egna äventyr i virtuell verklighet

I vår Virtual Reality-upplevelse är endast din fantasi gränsen. Oavsett om du är en van spelare eller en nybörjare, erbjuder vi ett oförglömligt äventyr för både vuxna och barn. Inga speciella färdigheter krävs, och du kan enkelt samarbeta med upp till fyra personer under äventyret.

Välj mellan två häftiga VR-upplevelser:

 1. The lost lab:
  Kontakt med Divr Labs gruvanläggning har plötsligt brutits, och det är upp till dig och ditt team att utforska de underjordiska tunnlarna och återställa kontakten. Hitta laboratoriet mitt i anläggningen och lös gåtorna för att avslöja sanningen.

 2. Meet the dinosaurs:
  Res tillbaka 80 miljoner år i tiden, hoppa upp på en Pteranodons rygg och utforska en värld full av dinosaurier. Lär dig om olika arter, navigera genom djungeln och samlar in vetenskaplig data för att stödja forskningen.

Viktig information för ditt äventyr:

 • Ni kan vara upp till fyra spelare som deltar tillsammans.
 • Anläggningen välkomnar även större grupper för en spännande gemensam upplevelse.
  Kom och upptäck själv var gränsen mellan fantasi och verklighet suddas ut i denna enastående virtuella värld!
399,-