Upptäck barnvagnsrevolutionen: Crescent Prestige 2

Barnvagnsmarknaden har fått en uppfriskande ansiktslyftning med introduktionen av Crescent Prestige 2, en innovativ barnvagn som kombinerar imponerande lättviktsdesign med smarta funktioner. Moderna föräldrar kräver det bästa för sina barn, och Prestige 2 är här för att leverera.

Lättvikt och stabilitet: En perfekt balans

Prestige 2 överraskar med sin lätta vikt på endast 12 kg, vilket gör den till en av marknadens mest lätthanterliga barnvagnar. Den är utrustad med svängbara framhjul med lås, vilket ger enastående manövrerbarhet. Det styva chassit i lättviktsaluminium ger inte bara en stabil körkänsla utan också enastående hållbarhet. Dessutom har Prestige 2 autofold teknologi, vilket gör ihopfällningen otroligt enkel med bara ett knapptryck.

Kompakt design, stor förvaring: optimal utformning för modernt liv

Trots sin rymliga design förvandlas Prestige 2 till ett kompakt paket när den är ihopfälld. Föräldrar kommer att älska den öppna varukorgen som klarar upp till 8 kg belastning och smarta designlösningar som ger gott om utrymme för förvaring. Prestige 2 är inte bara en barnvagn, det är en livsstilsaccessoar för moderna familjer som är ständigt på språng.

Maximal belastning, obegränsad flexibilitet: anpassa för ditt barns behov

Enastående är bara början - Prestige 2 imponerar med sin maximala belastning på hela 33 kg, inklusive 30 kg i sitsen. Dess flexibilitet sträcker sig över chassi, sittdel och liggdel, vilket ger föräldrar möjlighet att anpassa vagnen efter deras barns specifika behov och storlek. Varje moment blir en anpassning till det ultimata komfortabla förhållandet för barnet och föräldern.

Föräldrarfavorit: Varför Crescent Prestige 2 är ett måste

  • Autofold teknologi för enkel ihopfällning.
  • Svängbara framhjul med lås för överlägsen manövrerbarhet.
  • Kompakt design som trotsar förväntningarna.
  • Rymlig varukorg för optimal förvaring.
  • Imponerande maximal belastning på 33 kg.
  • Justeringsmöjligheter i chassi, sittdel och liggdel.
  • Designad för moderna föräldrar som kräver det bästa.
9995,-