Romantik i rosenform: En guide till en bädd av rosor"

Rosen är känd som en symbol för kärlek och romantik. Men vad händer när det är dags att skapa en romantisk atmosfär i sovrummet eller till en speciell middag? En rosenbädd är svaret!

En bädd av rosor är precis vad det låter som - en bädd fylld med vackra rosenblad. Men i stället för att använda riktiga rosor, som kan vissna och ha taggar, så använder man sig av syntetiska rosenblad. Dessa ser ut som riktiga rosor, men vissnar inte och kan användas om och om igen.

Så hur skapar man en rosenbädd? Förpackningen innehåller cirka 100 syntetiska rosenblad, så det är bara att strössla ut dem på den valda ytan - sängen, badkaret eller bordet. Det finns inga begränsningar för var eller när man kan använda en rosenbädd, det är lika passande i sängen som som dekoration till bordsdukningen eller som bröllopsdekoration.

För att maxa romantiken kan man tänka på följande:

  • Välj röda rosenblad för att signalera kärlek och passion.
  • Sprid ut rosenbladen jämnt över ytan för en symmetrisk och elegant look.
  • Tänk på att rosenbladen inte doftar, så om man vill ha en doftande atmosfär kan man tillsätta doftande ljus eller olja.

En rosenbädd är en enkel men effektfull möjlighet att skapa en romantisk atmosfär. Den är lika lämplig för en romantisk middag som för en överraskning till en älskad. Och med syntetiska rosenblad behöver man inte oroa sig för att de ska vissna eller ha taggar, så man kan njuta av romantiken i lugn och ro.

89,-